Home » Despre noi

Despre FIDELITATS

Societatea Comercială FIDELITAS COM S.R.L. cu sediul în Oradea, Str. Iasomiei nr. 4 a fost înființată în anul 1993 și are ca obiect de activitate comercializarea, montarea și întreținerea instalațiilor de climatizare, de ventilație și de încălzire în pompe de căldură.

Cu o experiență în domeniu de peste 20 ani și cu un colectiv calificat și certificat de către producătorii de aer condiționat Daikin, ne situăm printre cele mai competente firme de specialitate din domeniul climatizării și ventilației, lucrând cu firme producătoare de utilaje profesionale.

Instalațiile de climatizare importate și montate au provenit de la mărcile: DAIKIN, MITSUBISHI, TOSHIBA, TRANE, LG, HITACHI, FUJITSU, CLIMAVENETA etc.

Ca lucrări de referință amintim doar câteva: Magazinul TERANOVA ORADEA, ALPHA BANK ORADEA, Hipermarket-ul CARREFOUR din incinta Parcului Comercial ERA SHOPPING Oradea, Magazinul DEICHMANN din Lotus Market Oradea, PETROM SERVICE Arad, PREFECTURA Oradea, BIBLIOTECA Universității din Oradea.

În derulare avem contracte de mentenanță cu CELESTICA ROMANIA - Oradea, HOLCIM Alesd, RCS&RDS Zona de Vest, ALPHA BANK Zona de Vest, C&A MODA RETAIL București.

Pe tot parcursul activității noastre toate instalațiile montate au primit garanție ( în medie 3 ani ) și a fost asigurat și service-ul postgaranție la comandă sau pe bază de contract.

Suntem în măsură să executăm reparații de echipamente cu componente originale deoarece avem relații bune de colaborare cu toți importatorii de echipamente profesionale.

Daca optați pentru o colaborare cu societatea noastră vă asigurăm de o calitate superioară a serviciilor noastre, promptitudine și deschidere în abordarea problemelor tehnice.