Home » Instalații climă și ventilație » Instalații climă » Comercial - servicii instalații climă ventilaţie în domeniul comercial

Comercial - servicii instalații climă ventilaţie în domeniul comercial

Cere oferta / informatii

Comercializăm o gamă largă de echipamente de :

 • Aer condiționat
 • Sisteme VRV / VRF
 • Sistem de climatizare cu agregate de răcire (chillere)
 • Sisteme de ventilație
 • Camere frig

Oferim consultanță în alegerea optimă a echipamentelor, în funcție de cerințele clientului. Realizăm dimensionarea și proiectarea sistemelor de ventilație. Mentenanța preventivă în domeniul climatizării ventilației și sistemelor frigorifice.
La aceste echipamente asigurăm montaj profesionist asigurat de o echipă de înaltă calificare, realizată cu scule de ultimă generație. Serviciile se extind până la întreținerea echipamentelor în perioada de garanție și post garanție. Oferim revizii periodice pe bază de contract de service. Efectuăm lucrări de reparații ce pot interveni la echipamentele comercializate.

 

Echipamente climă comercial

Furnizăm o gamă largă de echipamente de climatizare, începând de la aparate tip split și multi-split și până la unități VRV în funcție de necesitățile clientului. Marea varietate a produselor vă permite să optați pentru cea mai bună soluție atât din punct de vedere al designului, cât și al raportului calitate-preț. Caracteristicile tehnice superioare ale echipamentelor permit exploatarea lor atât pentru răcire, cât și pentru încălzire.
Unitățile interioare sunt de mai multe tipuri:

 • perete
 • pardoseală - ideale pentru o încălzire comfortabilă
 • tubulatură - pot fi montate în goluri ale tavanelor și se potrivesc cu orice decor, deoarece sunt vizibile doar grilele
 • tip flexi - pot fi montate pe tavan, pereți, cât și pe planuri înclinate
 • casetă cu refulare în 4 direcții
 • casetă cu jet circular

Modelele comercializate sunt de la producători de top din domeniul climatizării : Daikin, Mitsubishi Electric, Toshiba, Heavy Industries, Haier, Carrier etc.

 

Sisteme VRV / VRF

În forma sa cea mai simplă, un sistem VRV / VRF cuprinde o unitate exterioară și o serie de unități interioare, care permit reglarea temperaturii aerului dintr-un spațiu interior. Aceste sisteme permit personalizarea în funcție de cerințele individuale ale clădirilor comerciale, care acoperă toate aplicațiile și condițiile de climatizare. Este o soluție completă pentru a avea un singur furnizor pentru încălzire, răcire, ventilație și apă caldă.
Este un sistem ideal pentru sectorul comercial în ceea ce privește confortul și eficiența energetică, aplicabil cu succes la hoteluri, supermarketuri, sedii de birouri, magazine, restaurante, săli de sport, clădiri publice și industriale.
Modelele comercializate sunt de la producători de top din domeniu: Daikin, Mitsubishi Electric, Toshiba, Heavy Industries, Haier, Carrier etc.

 

Sistem de climatizare cu agregate de răcire (chillere)

Un sistem combinat de climatizare conține un agregat de răcire și mai multe unități interioare, numite ventilconvectoare. Acest sistem se poate combina și cu o centrală de tratare a aerului.
Este un sistem ideal pentru sectorul comercial în ceea ce privește confortul și eficiența energetică, aplicabil cu succes la hoteluri, supermarketuri, sedii de birouri, magazine, restaurante, săli de sport, clădiri publice și industriale.
Modelele comercializate sunt de la producători de top din domeniu: Daikin, Climaveneta, Trane, Carrier, Clint, Clivet etc.

 

Ventilație

În acest sens, firma noastră comercializează centrale de tratare a aerului, ventilatoare, grile de introducere și exhaustare a aerului, recuperatoare de căldură, clapete antifoc, perdele de aer, ventilatoare de fum, tubulatură necesară realizării sistemului de ventilație. Mărcile comercializate sunt din topul industriei: France Air, Casals, Ruck, ACP, Loran, Trox , 2VVetc.

 

Camere frig

Fabricăm și comercializăm camere frig și echipamente frigorifice, mici și mijlocii, destinate supermarketurilor, magazinelor, restaurantelor și altor unități din industria alimentară. Modelele comercializate sunt de la producători de top din domeniu: LU-VE, Frascold, L'Unite etc.