Home » Produse » Pompe de căldură » Pompe de căldură AER-APĂ şi APĂ-APĂ

Pompe de căldură AER-APĂ şi APĂ-APĂ

Cere oferta / informatii

Pompa de căldură aer-apă sau apă-apă implică costuri de instalare extrem de scăzute, similare cu cele ale unui aer condiționat. Performanțele acestora sunt destul de ridicate și chiar dacă ne confruntăm cu o scădere de capacitate în perioadele friguroase avem și o creștere foarte mare a COP-ului în perioadele mai calde. Mentenața acestor pompe de căldură este minimă și implică în special spălarea unității exterioare.
În realitate, un calcul corect de cost/ eficiență între cele două tipuri constructive de pompe de căldură se poate face numai cu o simulare computerizată în funcție de profilul consumatorului și amplasarea geografică.

Pompele de căldură aer-apă reprezintă o soluție ce poate fi utilizată pentru încălzire-răcire bazându-se pe energia din natură. În cazul acestui tip de pompă se utilizează aerul din exterior, una din sursele gratuite și regenerabile de energie, cu emisii zero de CO2.

Acest tip de echipament reprezintă cea mai economică soluție pentru încălzirea-răcirea unei locuințe, ca alternativă față de un sistem clasic (cazane pe gaz + chiller) și au marea calitate de a-și menține performanțele indiferent de condițiile atmosferice.

Pompe de căldura profesionale Mitsubishi Electric gamele Hydrolutions, Zubadan

FIDELITAS comercializează pompe de căldura profesionale Mitsubishi Electric Hydrolutions, Zubadan, precum și soluții complete de monataj și granție. Pentru detalii tehnice vă invităm să vizualizați cataloagele de mai jos:

 

Descarca fise tehnice Pompe de căldură AER-APĂ şi APĂ-APĂ